Una cabana de volta de Les Garrigues

Avui us volem ensenyar un pastís en forma de cabana de volta, una construcció rural de pedra seca molt abundant a la zona de Les Garrigues (província de Lleida). La Laia, una companya de feina del Carlos, ens la va demanar per l'aniversari de la seva mare, ja que ella en té una recent reformada i va creure que li faria molta il•lusió tenir-ne una en forma de pastís.

Hoy os queremos mostrar una tarta en forma de "cabana de volta", una construcción rural de piedra seca muy abundante en la zona de Les Garrigues (provincia de Lleida). Laia, una compañera de trabajo de Carlos, nos la pidió por el cumpleaños de su madre, ya que ella tiene una recién reformada y pensó que le haría mucha ilusión tener una en forma de tarta.
 

El pastís és un dels més grans que hem fet fins a dia d'avui. Era per 45 persones, tot i que amb la por de quedar-nos curts, crec que n'han menjat uns quants més i fins i tot els n'ha sobrat!

La tarta es una de las más grandes que hemos hecho hasta ahora. Era para 45 personas, aunque con el miedo de quedarnos cortos, creo que comieron unos cuantos más e incluso ¡sobró!


El pastís quadrat de base és un pastís de xocolata i cervesa Guinness farcit amb crema suïssa de fruita de la passió. Vam fer servir un motlle quadrat de 30 cm, i vaig triplicar la recepta. Per fer la crema heu de seguir els mateixos passos de la recepta, canviant la pasta de maduixetes del bosc per fruita de la passió en pasta. 
 
La tarta cuadrada de base era una tarta de chocolate y cerveza Guinness relleno con crema suiza de fruta de la pasión. Utilizamos un molde cuadrado de 30 cm, y triplicamos la receta. Para la crema tenéis que seguir los mismos pasos de la receta, canviando la pasta de fresitas del bosque por fruta de la pasión en pasta.
 


I la cabana és un pastís de coco i fruita de la passió farcit amb ganaché de xocolata negra. Tota la decoració és comestible; fondant per les pedres, galetes triturades per simular la terra, crema de mantega amb colorant verd per l'herba, pasta de flors per les flors d'ametller que decoren la base i pasta de goma per la resta de la decoració (l'arbre, la cadira i el banc de pedra).

Y la cabaña es una tarta de coco y fruta de la pasión rellena con ganaché de chocolate negro. Toda la decoración es comestible; fondant para las piedras, galletas trituradas para simular la tierra, crema de mantequilla con colorante verde para la hierba, pasta de flores para las flores de almendro que decoran la base y pasta de goma para el resto de la decoración (el árbol, la silla y el banco de piedra).
 


Espero que us hagi agradat aquest nou pastís i sobretot a la mare i la resta de la família de la Laia. Per molts anys!

Espero que os haya gustado esta nueva tarta y sobretodo a la madre y al resto de la familia de Laia. Felicidades!
 


Petonets!!

Besitos!!


ESTER



Comentaris

  1. El pastís va quedar espectacular i estava boníssim!!!!! Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a vosaltres!!!! Ens enanta sentir que us ha agradat i q heu disfrutat del pastís!
      Us forta abraçada!
      ESTER I CARLOS

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada