Verde Mandarina i Sugartremens

Avui no vinc a publicar cap recepta ni cap pastís. Ja em perdonareu també perquè fa dies que no tinc temps de passar per aquí i es que estic estudiant "mode on". En fi... però us prometo que aviat tindrem més coses dolcetes per compartir.
Hoy no vengo a publicar ninguna receta ni ninguna tarta. Ya me perdonaréis también porque hace días que no tengo tiempo de pasar por aquí y es que estoy estudiando "modo on". En fin ... pero os prometo que pronto tendremos más cosas dulces para compartir .


Avui us vinc a ensenyar dues coses. Arrel de voler aconseguir la nova revista de Sugartremes "Muerte por Chocolate", he descobert un encant de botiga: Verde Mandarina. Situat al barri de Gràcia hi podreu trobar tot tipus de parament per la cuina d'estil nòrdic i vintage. Bé per la cuina, per decorar i per adornar les fotos dels pastissets i receptes que us anirem ensenyat.
S'està posant molt de moda aquests tipus d'objectes en el món de la blogosfera i de la fotografia culinària i a mi em van calar a la primera quan van veure el que m'enduia! :P

Després de molt mirar, remenar i aguantar-me per no marxar amb tota la botiga sencera em vaig quedar un conjunt de peces de la marca Green Gate; un drap de cuina, un plat i una gerra la mar de mones! no us sembla?

Hoy os vengo a enseñar dos cosas . A raíz de querer conseguir la nueva revista de Sugartremes "Muerte por Chocolate " , he descubierto un encanto de tienda: Verde Mandarina . Situado en el barrio de Gracia podrás encontrar todo tipo de menaje para la cocina de estilo nórdico y vintage . Bueno, para la cocina, para decorar y para adornar las fotos de las tarta y demás recetas que os iremos enseñado .

Se está poniendo muy de moda este tipo de objetos en el mundo de la blogosfera y de la fotografía culinaria, y a mí me calaron a la primera cuando vieron lo que me llevaba! :P

Después de mucho mirar, revolver y aguantarme para no irme con toda la tienda entera, me quedé un conjunto de piezas de la marca Green Gate , un paño de cocina , un plato y una jarra super monos! ¿no os parece?


No deixeu de visitar la seva web on hi trobareu un munt de fotos precioses i, obviament la botiga on segur que hi sortireu encantats. I a més a més hi fan tallers!

No dejéis de visitar su web donde encontraréis un montón de fotos preciosas y, obviamente la tienda donde seguro que saldréis encantados . Y además hacen talleres!



Ah! i no em descuido l'objectiu principal, el nº1 de Sugartremens, la segona revista que publiquen en paper, després del nº0, l'anuari, i que han titulat "Muerte por Chocolate", cosa que a nosaltres ens va genial perquè ja sabeu que som uns autèntics amants d'aquest ingredient i, la veritat, crec que seria la millor mort. :)

Ah ! y no me olvido el objetivo principal , el n º 1 de Sugartremens , la segunda revista que publican en papel , después del n º 0 , el anuario , y que han titulado "Muerte por Chocolate ", lo que a nosotros nos va genial porque ya sabéis que somos unos auténticos amantes de este ingrediente y , la verdad , creo que sería la mejor muerte :)


La revista, igual que l'anuari, és preciosa, amb moltes receptes, entrevistes, il·lustracions, etc. És nota que ho fan amb moltes ganes, passió i molt d'amor. No podria ser d'una altra manera. I es que tenim el plaer de conèixer una petita part integrant de SugartremensFor the Cakes, encapçalat per la Marta, amb una empenta i una energia que no se l'acaba, i Mericakes, que té un talent especial pels pastissos decorats.

La revista , al igual que el anuario , es preciosa , con muchas recetas , entrevistas , ilustraciones, etc . SE nota que lo hacen con muchas ganas , pasión y mucho amor . No podría ser de otra manera . Y es que tenemos el placer de conocer una pequeña parte integrante de Sugartremens ; For the Cakes , encabezado por Marta, con un empuje y una energía que no se la acaba , y Mericakes , que tiene un talento especial para los pasteles decorados .


Per cert, elles dos (i els seus mons), juntament amb Sensacions, han creat un nou espai de "co-working" per unir tot aquest talent, és el Co-baking escola Barcelona, al barri de Les Corts. Teniu que visitar-los. I que consti que no m'han pagat res per fer-los publicitat! :D

Bé i fins aquí l'entrada d'avui. Us prometo no estar tant temps sense publicar i anirem pensant en la pròxima recepta, pot ser una de xocolata...

Por cierto , ellas dos (y sus mundos) , junto con Sensacions, han creado un nuevo espacio de "co-working" para unir todo este talento, es el Co- baking escola Barcelona, en el barrio de Les Corts. Tenéis que visitarles. Y que conste que no me han pagado nada por hacerles publicidad ! :D

Bien y hasta aquí la entrada de hoy . Os prometo no estar tanto tiempo sin publicar y ya vamos pensando en la próxima receta , puede ser una de chocolate...

ESTER


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada