La tortuga d'en Joan / La tortuga de Joan

La Montse volia un pastisset per celebrar el primer aniversari del seu fill Joan. Com que va a la guarderia, a la classe de les tortugues doncs se li va ocórrer aquesta temàtica per decorar el pastís.

Montse quería una tarta para celebrar el primer cumpleaños de su hijo Joan. Como va a la guardería, a la clase de las tortugas, se le ocurrió esta temática para decorar la tarta.


Veieu quina tortugueta més simpàtica ens va sortir? 

¿Veis que tortuguita más simpática nos salió?
No vam escatimar en detalls, amb la base folrada també de fondant, el nom del nen, el número 1, el llaç, l'espelma extrallarga que m'encanta! El primer pastís d'aniversari ha de ser especial i encara que el Joan no se'n recordarà i segurament no hi pararà atenció, sempre queden les fotos per recordar aquells moments.

No escatimamos en detalles, con la base forrada también de fondant, el nombre del niño, el numero 1, el lazo, la vela extralarga ¡que me encanta! La primera tarta de cumpleaños tiene que ser especial y aunque Joan no se acordará y seguramente no prestará atención, siempre quedan las fotos para recordar aquellos momentos.El pastís era de xocolata amb crema de formatge mascarpone i fruita de la passió, com aquest

La tarta era de chocolate con crema de queso mascarpone y fruta de la pasión, como este.

Esperem que us hagi agradat i que sigueu molt feliços!

Petons i abraçades

¡Esperamos que os haya gustado y que seáis muy felices!

Besos y abrazos


ESTERComentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars