L'Aurora nedadora / Aurora nadadora

És estiu i no hi ha res millor per suportar la calor que un bon bany a la platja o a la piscina, no trobeu?
 
Estamos en verano y no hay nada mejor que pasar el calor con un buen baño en la playa o en la piscina, ¿no creéis?
 
A l'Aurora li encanta l'aigua i li vam voler dedicar aquest pastisset tan explícit, per celebrar el seu aniversari, 7 anyets!
 
A Aurora le encanta el agua y le quisimos dedicar esta tarta tan explícita, para celebrar su cumpleaños, ¡7 añitos!
 
 
El pastís era un Red Velvet farcit amb crema de nata i formatge mascarpone. En aquesta ocasió vaig fer servir la recepta que la Meriakes ens va passar quan vaig fer el curs amb ella, o que també podeu trobar aquí, en un color diferent.
 
La crema del farcit és molt fàcil i surt molt bona, recorda al tiramisú, sobretot si, com jo, no sou molt amants de les cremes amb mantega.
 
La tarta era un Red Velvet relleno con crema de nata y queso mascarpone. En esta ocasión utilicé una receta que Meriakes me pasó cuando hice el curso con ella, o que también podréis encontrar aquí, en un color distinto.
 
La crema del relleno es muy fácil y sale muy buena, recuerda el tiramisú, sobre todo si, como yo, no sois muy amantes de las cremas con mantequilla.
 
 
Ingredients:
 
125 gr de nata líquida per muntar (ben freda)
100 gr de sucre glass
250 gr de formatge mascarpone.
 
Ingredientes:
 
125 gr de nata líquida para montar (bien fría).
100 gr de azúcar glasé.
250 gr de queso mascarpone.
 
Preparació:

Per una banda muntem  la nata, com més freda estigui més ràpid muntarà i més consistència tindrà.

Per l'altra batem el formatge i el sucre, fins aconseguir una mescla homogènia i cremosa. Recordeu de treure el líquid que hi ha al mascarpone.

Finalment ho barregem tot, amb moviments suaus per no fer baixar la nata. Jo el que faig és anar incorporant la nata a la barreja de formatge i sucre i ho vaig tastant, ja que si hi afegiu massa nata potser trobeu que s'emmascara el gust del formatge.

Amb aquesta crema vaig farcir el pastís. Per cobrir-lo vaig fer-ho amb ganache de xocolata negra, que va molt més bé i queda molt més llis per després enganxar-hi el fondant.
 
Preparación:
Por un lado montamos la nata, cuanto más fría esté más rápido montará y más consitencia tendrá.
 
Por el otro batimos el queso y el azúcar, hasta conseguir una mezcla homogénea y cremosa. Recordad de sacar el líquido (suero) que suele haber en el mascarpone.
 
Finalmente lo mezclamos todo, con movimientos suaves para no bajar la nata. Yo lo que hago es ir añadiendo la nata a la mezcla de queso y azúcar y lo voy probando, ya que si añadís demasiada nata podéis encontrar que el sabor del queso queda enmascarado.
 
Con esta crema rellené la tarta. Para cubrirla lo hice con ganache de chocolate negro, que queda mejor y más liso para después pegarle el fondant. 
 
 
El pastís el vam fer vermell perquè, a banda que és un pastís deliciós, anés de conjunt amb els cabells de la nostra nedadora, i és que vam voler imitar els preciosos cabells pèl-rojos de l'Aurora.
 
La tarta la hicimos roja porque, a parte que es una tarta deliciosa, iba de conjunto con el cabello de nuestra nadadora, y es que quisimos imitar el precioso pelo pelirrojo de Aurora.
 
 
Tot plegat ho vam acompanyar amb uns quants detalls fets amb pasta de modelar, per acabar-lo d'arrodonir.
 
Todo lo acompañamos con unos quantos detalles hechos en pasta de modelar, para redondear la tarta.




Que us ha semblat?
 
Desitgem un molt bon estiu a tothom, i que tingueu unes bones capbussades a l'aigua!
 
¿Qué os ha parecido?
 
¡Os deseamos un muy buen verano a todos, y que hagáis muchos chapuzones en el agua!


ESTER

Comentaris