dimarts, 9 de juliol de 2013

croissants de xocolata / croissants de chocolate

Fa uns dies vaig veure per Internet la recepta dels croissants més fàcils del món.

Hace unos días vi por Internet la receta de los croissants más fáciles del mundo.


Potser no són els clàssics croissants del forn o pastisseria de tota la vida perquè estan fets amb pasta de full però crec que si els feu us poden agradar força.


La recepta està adaptada d'aquesta del bloc Jaleo en la cocina

Ingredients:
Pasta de full
Xocolata, Nutella o similar
1 ou batut
Sucre blanc

Preparació:
Dir-vos que jo vaig fer dues modalitats, uns croissants els vaig farcir amb Nutella, i altres amb un tros de xocolata negra en rajola. No sabria dir quins eren més bons dels dos.

Per preparar aquests croissants només fa falta que afageu una massa de pasta de full, i la talleu en 12 parts. A cada una li feu un petit tall al centre de la base.

Puede que no sean los clásicos croissants de la panadería o pastelería de toda la vida ya que están hechos con masa de hojaldre pero creo que si probáis de hacerlos os gustaran.

La receta está adaptada de esta del blog Jaleo en la cocina.

Ingredientes:
Masa de hojaldre
Chocolate, Nutella o similar
1 huevo batido
azúcar blanco.

Preparación:
Deciros que yo hice dos modalidades, unos croissants los rellené con Nutella, y otros con un trozo de chocolate negro. No sabría deciros cuáles eran más buenos.

Para preparar estos croissants solo tenéis que coger una masa de hojaldre, y la cortáis en 12 partes. A cada una le hacéis un pequeño corte en el centro de la base.


Poseu un trosset de xocolata o una culleradeta de Nutella a cada porció i l'enrotlleu de la base a la punta, donant-li forma de mini croissant, utilitzant el tall que havíem fet a la base, per separar lleugerament la massa i així fer les "banyes" del croissant.

Poned un trocito de chocolate o una cucharadita de Nutella en cada porción y la enrolláis desde la base hasta la punta, dándole forma de mini coissant, utilizando el corte que habíamos hecho en la base, para separar ligeramente la masa y hacer así los "cuernos" del croissant.



Encenem el forn amb foc a dalt i a baix a 200º.

Poseu els croissants a la safata del forn sobre un paper sulfutitzat, i els unteu amb l'ou batut i una mica de sucre blanc al gust i ho coeu a 200º durant uns 20 minuts o fins que veieu que ja estan rossets. 

Encendemos el horno con fuego arriba y abajo a 200º

Poned los croissants en la bandeja del horno sobre un papel sulfurizado, y los untáis con el huevo batido y un poco de azúcar blanco al gusto y lo cocéis a 200º durante unos 20 minutos o hasta que veáis que ya están dorados.


Us animo a fer-los que són molt i molt fàcil!

¡Os animo a hacerlos que son muy muy fáciles!


Gràcies per seguir-nos i fins la propera!

¡Gracias por seguirnos y hasta la próxima!


ESTER

4 comentaris:

  1. T'han quedat molt bufons, tan gorditos! Que bons, casolans!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat es que estaven ben bons! i si si casolans... sempre és millor saber el que menges no?? ;)

      Elimina
  2. Jo els faig igual, són mols fàcils i surten boníssims!!!
    Has provat de fer-ne de salats?
    Mira la recepta del meu blog:
    http://cuinaresfacil.wordpress.com/2013/06/08/croissanets-dolcos-i-salats/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel link! I he probat de fer la teva recepta de croissants salats i surten també molt bons!!

      Elimina