Un pastisset molt culè

Us recordeu d'aquest pastisset dels Angry Birds? Doncs els pares de la Rocío ens van demanar un pastisset pel seu altre fill, en Ruben, per celebrar 9 anyets de vida!


Les premisses eren; temàtica Barça i que hi hagués alguna figura que es pogués guardar, de la mateixa manera que la Rocío té guardats els seus Angry Birds, coses de germans... Ah! I que fos de xocolata! Com m'agrada quan em diuen això.

Doncs aquí teniu la pilota-pastís que li vaig fer, amb l'escut del Barça i el seu Messi particular, doncs és la primera vegada que faig un modelat de persona, tot i que li vaig intentar donar un toc de caricatura.



El pastís és el de xocolata que he fet últimament (aquí i aquí), recepta de les Sugartremens i que ara tinc en paper i sempre a mà, amb l'anuari que acaben de publicar!

Farcit amb la crema de Nutella que ja us vaig explicar aquí. Us he dit que me'l van demanar de xocolata no? Doncs dos tasses! Jejej

Us deixo més fotos del pastís:




Fins aviat!!

ESTER

Comentaris

  1. oh! Que ben fet! Queda guapíssim, Ester.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marina, per ser el primer modelat que fèiem més "real" no ens podem queixar.. i com que al Ruben li va encantar a nosaltres és el que més il.lusió ens fa! :)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada