Ja en són 2


2 són els anys que acaba de fer la nostra neboda Naia. 2 anys ja! Com passa el temps!! Us en recordeu del que vaig fer pel seu primer aniversari? El teniu aquí.

La veritat és que tot el que he après i practicat en aquest últim any m'ha servit de molt i crec que es nota el resultat en el pastís, tot i que continuarem aprenent i millorant! 


En aquesta ocasió i com que es tractava d'una celebració en família, vam voler fer algunes probes. Els vam fer servir de "conillets d'índies" vaja, i ara us explico perquè.

El primer pastís, el de dalt de tot, el vam fer amb la massa preparada de "Sponge Cake" de la marca Fun Cakes. Vam adaptar la recepta que posa al sobre per un pastís de 15 cm afegint només l'aigua i els ous que se'ns indica, o bats tot uns minuts i ja tens la massa preparada.


És la primera vegada que fèiem servir aquesta massa preparada i la veritat és que queda força bé, saborós i esponjós, pel meu gust és millor agafar una bona recepta, bons ingredient i fer-lo un mateix, però està bé provar coses noves. El problema es que queda tant esponjós que vam tenir problemes perquè suportés el pes de la decoració que anava al damunt. Vèiem com poc a poc s'anava enfonsant, pel que no us el recomano per aquests casos.


La massa la vam repartir en 6 parts tenyint cada una d'un color per formar l'arc de Sant Martí, els vam fornejar tal i com posava al sobre i els vam reservar.


La crema que vam fer servir per aquest pastís era de formatge Philadelphia i coco, estava deliciosa.


Pel segon pastís, el del mig, vam fer servir una altra recepta, la de xocolata que us comentava aquí, i el vam farcir amb crema de petit suisse. Un pastís més dens que l'anterior però queda també esponjós i super gustós, ja que combina la xocolata i el cacau, cosa que li dóna un sabor a xocolata extraordinari. Sort que vam fer servir aquesta recepta i no la del primer pastís sinó dubto que s'hagués aguantat l'estructura.
Aquesta mateixa recepta, tant el pa de pessic com la crema, és la que vam fer servir pel cupcake que acompanya el Mic, aquest personatge de Tv3 que li encanta a la Naia i que corona el pastís.


El pastís de baix és un dummy folrat amb fondant, com la resta del pastís i la base. Tant el Mic, com la resta de la decoració està feta a mà amb pasta de modelar.


Us comentava que vam fer servir als familiar de "conillets d'índies" també perquè vam fer tots els pastissos amb una setmana d'antelació i els vam congelar, ja que era la única manera d'arribar a fer el pastís ja que des d'Andalusia era una mica complicat :P

Els pastissos ens els van treure del congelador 24 hores abans de fer-los servir, deixant-los descongelar a la nevera, poc a poc. El resultat: el pastís de dalt va quedar igual que recent fet, realment semblava una esponja. El de xocolata no va perdre sabor però sí textura i ho vam notar sobretot a l'hora de tallar-lo, no quedava el tall net, s'esmicolava, però estava molt bo.


A la Naia, que és super gormanda, el que més li va agradar va ser la crema de petit suisse, l'haurieu d'haver vist com va enfonsar el dit a la crema del cupcake i se la va cruspir en un moment!


I al final, després de passar per les mans de la Naia, que se li cruspís una orella i que li caiguessin cames i braços, el Mic va quedar muntat de nou i assegut sobre el dummy, i se'l va endur la Naia de record.


Esperem que us hagi agradat i ens veiem aviat!

ESTER

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada