Primer concurs i guanyadors!

Els que ens seguiu via facebook ja sabeu que vam participar en el III concurs de sugarcraft que celebrava For the Cakes pel seu segon aniversari, amb el lema: "Amores de Película"

Doncs ens van atorgar el primer premi!




Al final i després de certs despropòsits només vam ser 6 participants però la il.lusió de rebre el primer premi en la primera participació a un concurs de sugarcraft és immensa!!

Al bloc de For the Cakes podeu veure tots els participants i al seu facebook la resta de fotografies que els vam fer arribar. I per si no n'havíeu vist suficients aquí teniu més fotos!


La veritat és que hi vam dedicar força hores a fer tots els modelats i detalls però el resultat ha valgut la pena.
El pastís, recepta adaptada del llibre "Cupcakes, cookies & macarons de alta costura" de la Patricia Arribálaga, era de coco i fruita de la passió farcit amb crema dels mateixos sabors. La recepta també formava part del concurs i la trobareu aquí.






Hem de dir que el tall no destaca excessivament, per la igualtat dels colors, però també hem de dir que estava deliciós! I sinó pregunteu-ho a familiars i amics que se'l va cruspir!!




Tot i que ja sabeu que nosaltres som uns amans de la xocolata, el Carlos va decidir innovar amb aquests nous sabors, i he de reconèixer que jo (Ester) no les tenia totes però el resultat em va sorprendre molt! Estava boníssim!!!


En fi, esperem que us hagi agradat i de nou agraïm moltíssim aquest premi! Ja estem fent llista del que triarem de For the Cakes.


També volem donar les gràcies a tots els missatges de suport i "likes" que ens heu anat deixant al facebook, instagram i demés! Ens fa molt feliços que us agradi les nostres petites creacions!


Fins aviat!!

CARLOS I ESTER

Pd: encara està pendent la sorpresa per haver superat els 100 seguidors a facebook!! Que serà? Que serà? Estigueu atents!!

Comentaris

  1. M'ha agradat veure alguna foto del procés d'elaboració del mega pastís.
    M'encanta el backstage de les representacions.
    P

    ResponElimina
  2. que bonicccccccccccccccccc i molt ben pensat .

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Pepita i Ester! Ens alegra que us agradi!!!!

    ResponElimina
  4. No me extraña que ganaseis, la tarta quedó genial!!
    Enhorabuena!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada