Felicitats Marina




En realitat el seu aniversari era ahir, però si penjava aquesta entrada abans hi havia la possibilitat que hagués vist els detalls del pastís abans d'hora, ella és una gran seguidors nostra! Ja us he parlar d'ella en altres ocasions i pels que ens seguiu sabeu que és una gran bloggera.



La Marina és una amiga d'aquelles que se'n pot dir AMIGA (amb majúscules) i de tota la vida. A més és la segona de la colla que ha canviat de dígit, si si 30 "tacos" ja!!!! La primera va ser la Paula i ja vau veure el seu pastisset aquí. I després ja vaig jo...

Vam quedar per celebrar-ho a casa seva i del seu home, l'Albert. Que estrany se'm fa encara però és que ja fa més d'un any que està casada! És tota una pionera en aquest tema, entre els de la colla vull dir!


Han fet petites reformes al pis i era també una bona excusa per ensenyar-nos-ho.

Bé no m'enrotllo més i vaig al gra, bé al pastís!


Des de que vaig veure aquesta entrada al seu bloc, ara fa ja uns mesos, sabia que el seu pastís portaria una peònia, i gràcies al pas a pas de Mericakes al Magazine de les Sugartremens i a les indicacions que vaig aprendre al curs que vaig fer amb ella, aquest ha sigut el resultat!


La idea era fer-lo el més sobri possible, per això vaig decidir fer-ho tot en blanc, amb algun detall en negre.

El pastís era de taronja, recepta de la Thermomix (s'ha d'amortitzar) farcit amb ganaché de xocolata amb llet, per contrarestar el punt amarg de la taronja. És semblant al que va preparar Mericakes pel pastís del curs, però lleugerament diferent.


Va ser una vetllada perfecta, amb bona companyia i bon menjar.

Marina, espero que t'hagués agradat perquè a mi és el que em fa més feliç.

Moltes felicitats carinyet!!


ESTER

Comentaris

  1. Ostres Aster, que maco el post!!! tant com ho va ser el pastís!. De fet ahir ja et vaig dir que la vas encertar de ple, tant a mi com a l'Albert ens va encantar l'estil, la forma, el gust i el motiu del pastis.
    M'encanten les peònies, i aquesta blanca col.locada damunt del pastis tant senzill i elegant... ideal!! Ets la millor!, no em canso d'ensenyar el teu blog a la gent que conec. Tothom al.lucina amb el que fas, de veritat, hi tens la mà trencada! Ben aviat faré un post on parlaré del teu pastís amb més detall, de moment demà sortirà una foto al SOPA NORMAL, però és un post de l'aniversari en general.

    Bé, de nou, mil petonets i moltes gràcies a tu i al Carlos per l'esforç, per acompanyar-me ahir, pels altres regals (I love them!) i per dir-me que soc una amiga de veritat! I say the same!

    Visca els blogs, els pastissos i les manualitats!

    Marina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens fa molt feliços q us hagi agradat tant el pastís, nosaltres sempre el fem amb moltes ganes i il.lusió, però quan és per algú especial i important encara més!!
      :)

      Elimina
  2. Hola Esther a nosaltres també ens va encantar el pastís, la Marina ens va portar un tros perquè el tastéssim. A mi em va agradar tant que voldria fer-lo, em podràs passar la recepta del pa de pessic amb taronja?

    Gràcies

    PD: per cert estàs feta una artista

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Eli! Així m'agrada que alimenti a les compis de feina!! M'alegro que us agradés!
      La recepta la vaig treure del llibre de la Thermomix, pel que ve adaptada a la màquina, de totes maneres ja et passare un mail per si la vols probar...

      Elimina
    2. Guai!!! podries passarme-la abans de setmana santa?? please.

      Elimina
    3. Enviam un mail que veig q no tinc el teu!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada