Ja fa dies que vam fer aquesta recepta però encara no havia trobat el moment de publicar-la. Us presento uns muffins amb nous de macadàmia i xocolata blanca que estan boníssims!
Ingredients: (per uns 12 muffins)
300 gr de farina
80 gr de sucre
80 gr de mantega a temperatura ambient
200 ml de llet evaporada (per exemple la "ideal" de la marca Nestle)
1 ou
1 sobre de llevat en pols
200 gr de xocolata blanca
150 gr de nous de macadàmia (jo vaig fer servir unes caramel·litzades de la marca Vicens)
Preparació:
En un bol batem la mantega amb el sucre i quan estigui integrat i afegim l'ou i la llet evaporada i ho continuem batent fins que ens quedi una massa homogènia.
Afegim la farina i el llevat a la mescla anterior utilitzant una llengua i fent moviment suaus. Quan no vegeu ni un grumoll de farina afegiu la xocolata blanca trossejada i les nous de macadàmia (senceres o trossejades com més us agradi) i fem una última remenada.
Preescalfeu el forn a 180º.
Poseu els papers a la safata del forn, en aquest cas vaig fer servir uns motlles fets a mà com us comentava aquí, i repartiu la massa omplint unes 3/4 parts de cada motlle. I finalment ho coeu durant uns 25 minuts o fins que al punxar-los us surti el punxó net.
Al treure'ls del forn els deixeu uns minuts al mateix motlle i quan ja no cremi els traslladeu sobre una reixa i els deixeu refredar completament i ja us els podeu cruspir un darrera l'altre, sense parar! :P
Fins aviat!
ESTER
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada