Les nostres compis de Sopa Normal

La Marina i la Mònica, són companyes blogueres a les que els agrada molt la sopa, la Sopa Normal.

Dins les desenes d'entrades del seu bloc, hi trobareu llocs de moda i amb encant, música d'abans i d'ara, manualitats, i mil idees molt interessants, imaginatives i super útils.

Però nosaltres volem posar èmfasi a la part més dolceta del seu bloc. I com a homenatge us volem posar algunes de les seves receptes que hem elaborat:


Les hem fet amb xocolata i nous com elles, i només xocolata. De diferents mides; les grans per berenar i les petites per acompanyar el cafè. Estan boníssimes a tot hora!



També en vam fer una versió molt especial, amb fructosa, i formant lletres i números per celebrar, l'any passat, l'aniversari de mon pare.




Nosaltres l'hem fet de poma i de poma i xocolata, ja sabeu com ens va això de posar xocolata a tot arreu.







Feia temps que volia fer aquest pastís, però buscava una recepta senzilla i ràpida, i les Sopa Normal ens ho van posar molt fàcil.



La veritat es que hem tingut algun problema amb les quantitats i no ens ha quedat ni de bon tros com a elles. Crec que hem posat massa melindros per la quantitat de massa de mascarpone que teníem. Tot i que ha sortit força bo, ho haurem de tornar a intentar a veure si a la propera surt millor.

A tots, espero que proveu de fer aquestes i les altres receptes de les nostres compis de Sopa Normal i doneu una ullada a la resta del bloc que, de veritat, hi trobareu coses molt interessants!

A vosaltres, "sopetes", només dir-vos que ja sabeu que som fans incondicionals del vostre bloc, seguiu mostrant-nos receptes casolanes perquè nosaltres les puguem elaborar, i coses curioses, divertides, originals i molt útils que ja sabeu con ens agrada!!

ESTER i CARLOS

Comentaris

  1. Pastissets!

    Ens ha agradat moltíssim veure la vostra entrada d'homenatge a sopa normal.

    Ens ha fet molta ilu! Molta ilu que les nostres receptes us serveixin com a base per a explorar i experimentar, i que en surtin delícies com les que ens ensenyeu.

    Ja sabeu que les galetes de xocolata i nous són una de les meves debilitats (Marina), i tot d'una he recordat que fa molt temps que no en menjo i que me'n moro de ganes! Hem de fer un cafè amb galetes d'aquestes i la fem petar sobre blogs i sobre noves idees!

    Dieu que el nostre blog té coses útils i originals, però la veritat és que nosaltres al•lucinem amb cadascun dels vostres pastissos!

    Moltes gràcies de nou i de tot cor per el post!!!

    Fins ben aviat espero!

    Marina i Mònica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per estar sempre aquí, pendent de nosaltres!!! sou les nostres fans!! i això ens emociona!!

      Queda anotat a l'agenda aquest cafè amb galetes!!

      (N'haurem de fer les dues a veure a qui li surten millor!!! jajajaja :P)

      Molts petons a les dues!!!

      Fins aviat!!

      CARLOS I ESTER

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada