Els cupcakes de l'Estel

Ja no sé si saludar-vos o directament amagar-me sota la taula. Ja estem a mitjans de febrer i jo sense fer cap entrada al bloc en tot el 2014, no tinc perdó.

Avui per fi us ensenyaré els cupcakes que vam fer abans del Nadal, per celebrar l'aniversari de l'Estel (ja us he parlat d'ella). Aquest any enlloc de pastís, va voler que féssim una classe de cupcakes amb les seves amigues. La meva primera classe com a profe! va ser tot un repte, i amb nou nenes de nou anys!!!

La veritat és que ens ho vam passar genial. Elles van estar super atentes i molt aplicades i vam obtenir molt bons resultats.

Us deixo unes quantes fotos de l'esdeveniment:

Ya no si saludar o directamente esconderme bajo la mesa. Ya estamos a mediados de febrero y yo sin hacer ninguna entrada en el blog en todo el 2014, no tengo perdón.

Hoy por fin os enseñaré los cupcakes que hicimos antes de la Navidad, para celebrar el aniversario de Estel (ya os he hablado de ella). Este año en vez de pastel, quiso que hiciéramos una clase de cupcakes con sus amigas. Mi primera clase como profe! fue todo un reto, y con nueve niñas de nueve años!

La verdad es que nos lo pasamos genial. Ellas estuvieron super atentas y muy aplicadas y obtuvimos muy buenos resultados.

Os dejo unas cuantas fotos del evento:
Vam fer tres tipus de cupcakes; el temàtic de Nadal en forma d'arbre (inspirat en el llibre de l'Alma de Objetivo:Cupcakes Perfecto) era de xocolata amb crema de mantega de sabor de vainilla i tenyida amb colorant verd.

El groc de la flor era de gust de vainilla amb crema de formatge i tenyit amb colorant groc i decorat amb una flor feta a mà de fondant (recepta del llibre de la Peggy Porchen, Boutique de Pastelería)

I el rosa era de gust a xiclet amb crema de mantega amb sabor a xiclet, en la que vam utilitzar xiclet en pasta i el vam decorar amb una maduixa feta a mà de fondant. (També tret del llibre de l'Alma Obregón).

Hicimos tres tipos de cupcakes, el temático de Navidad en forma de árbol (inspirado en el libro de Alma de Objetivo: Cupcakes Perfecto) era de chocolate con crema de mantequilla con sabor a vainilla y teñida con colorante verde.

El amarillo de la flor era de sabor de vainilla con crema de queso y teñido con colorante amarillo y decorado con una flor hecha a mano de fondant (receta del libro de Peggy Porchen, Boutique de Pastelería)

Y el rosa era de sabor a chicle con crema de mantequilla con sabor a chicle, en la que utilizamos chicle en pasta y lo decoramos con una fresa hecha a mano de fondant. (También sacado del libro de Alma Obregón). 
Van quedar força macos no?? I boníssims!!!
 
¿¿Quedaron bastante bonitos no?? ¡¡¡Y buenísimos!!!
 


I aquí les artistes.

Y aquí las artistas.


Fins aviat!

¡Hasta pronto!

ESTER

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars