Pa de pessic marmolat i ja tenim la Thermomix

Hola a tothom! Us anunciem que ens hem comprat la Thermomix i ara els pastissets i les receptes dolces aniran que volaran! O això esperem, perquè l'hem d'amortitzar!!



De moment, us ensenyo el pa de pessic marmolat que vam preparar l'altre dia, abans de tenir la màquina, però que es pot fer igualment amb o sense Thermomix.


La base és el clàssic pa de pessic de iogurt. En realitat n'he fet dos, una normal i l'altra substituint part de la farina per cacau en pols, ara us explico com.

Ingredients:

1 iogurts
1/2 mesura del iogurt d'oli d'oliva
1 mesura de iogurt de sucre (sé que normalment es posen 2 mesures però crec que amb una ja és suficient)
3 mesures de iogurt de farina (pel de xocolata substitueix 1/2 mesura per cacau en pols sense sucre, com el de la marca Valor)
3 ous
1 sobre (uns 16 gr) de llevat en pols


Preparació:

Preescalfeu el forn a 170ºC. 

Prepareu el motlle untant-lo amb mantega i una mica de farina, en aquest cas he fet servir un motlle rodó de 20 cm, però també es pot fer servir un motlle allargat tipus "blunt cake".

Posa tots els ingredients en un vol i mescla'ls fins que quedi una massa homogènia. Com he dit jo en vaig fer dues, una normal i una amb cacau, com veieu a la foto.


A continuació poseu les dues masses al motlle, tireu-les amb compte i les aneu alternant, sense que es mesclin completament. Si voleu quan ja tingueu les dues masses al motlle, i amb l'ajuda d'un punxó feu un zig-zag amb les masses, però només una que ja és suficient.

Ho poseu al forn durant uns 40-50 minuts, dependrà del forn, o fins que quan hi claveu un punxó aquest surti net.

I ja podeu endrapar sense parar!!!


Ah i aviat tindreu un nou pastisset amb flors de sucre! i moltes receptes amb la Thermomix que ja tinc ganes d'estrenar-la!

Fins aviat!!!

ESTER

Comentaris

  1. He tingut la sort de menjar-ne un tros.....bonissim!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja i aixo q te'l vas menjar passats uns dies!! Imagina't com estava recent fet... Boníssimmmmm!!! ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada