Els 30 en blanc i negre




Hola a tothom! Ara feia dies que no apareixíem per aquí, però es que hem estat una mica enfeinats amb dos nous pastissets.

El que us volem presentar aquí va ser el primer, un regal per la Paula, una de les meves millors amigues, que ens coneixem des de la infància i que dijous passat va complir 30 anys!! I això que vol dir? Doncs que a mi em queda poc per canviar de número, però bé, això és un altre tema.

Al que anava, que li vam regalar un pastisset fet amb molt de carinyo.


Vaig estar pensant la temàtica i se'm a ocórrer l'estampat de zebra, crec que fa molt per ella,. Li vam afegir un toc més xic amb el megallaç de color vermell i per rematar-ho li vaig fer una zebra la mar de mona, una mica punk i rockera però molt fina a la vegada, que crec que defineix molt bé com és la Paula.



Creiem que la va sorprendre i que li va agradar el pastisset, tant estèticament com de sabor perquè, tot i que no quedava bé que ho digui jo, estava boniiisssimm!!!

Pel pastís vam tornar a fer un Red Velvet, però aquesta vegada vaig canviar la recepta i vaig fer servir la de la Núria de El Taller dels Pastissets

Ja us he parlat de la Núria en altres ocasions, que és qui m'ha ensenyat tot aquest món dels pastissos decorats i de qui he copiat més d'una recepta, doncs no podia faltar la del Red Velvet! tant el pa de pessic com de la cobertura de formatge philadelphia.


Per fer aquest pastís vaig fer servir tres motlles de 15 cm i vaig fer una recepta i mitja de les que la Núria fa servir per fer els cupcakes i una sola del frosting, que me'n va sobrar i tot.

El que no vaig fer és seguir les instruccions pas a pas com ella les explica al seu bloc, ja que, com diu ella, no volia que la cuina em quedés com un capítol de Dexter, i ja que jo no tinc tapa pel bol on barrejo la mescla, el que vaig fer va ser:

Preparació:

En un bol barregem la farina amb el cacau, el bicarbonat i la sal i ho reservem.

A banda barregem el buttermilk amb el vinagre i el colorant (jo hi vaig posar dos culleradetes, menys del que surt a la recepta) i també ho reservem.

Ara comenceu batent els ous amb el sucre. Després aneu afegint l'oli poc a poc i sense deixar de batre. I finalment aboqueu la farina en tres vegades i el buttermilk en dos, combinant-ho i començant i acabant per la farina. (Tal i com ho havia fet aquí).

La veritat és que aquest tipus de pastís és dels millors que he provat, queda esponjós i molt gustós. Us animo a fer-lo!


Felicitats Paula, i espero que ho poguem repetir per molts anys més!

Fins la propera!

ESTER

Comentaris

  1. M'encanta el pastis,i te pinta de bonissim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! I et recomanem que el provis de fer pq realment és una recepta rodona!! ;)

      Elimina
  2. Ens ho vam passar molt bé a l'aniversari de la Paula! i el postre va ser la cirereta final! ;)

    Marina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que ens ho vam passar bé sí!
      Ah! I gràcies per lo de cirereta!!! ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada