Ja sabeu que fa uns dies l'Alma de Objetivo: Cupcake perfecto ens va signar el seu llibre i hem volgut fer una de les seves receptes: Cupcakes de xocolata amb buttercream de Nutella! una autèntica bomba de xocolata!
Bé, ja havíem fet servir la recepta dels cupcakes aquí, però hem afegit algun detall més, a banda del buttercream de Nutella que està mmmm... deliciós!!
La recepta original és per 12 cupcakes, però a mi me'n van sortir 14, depèn de la quantitat de massa que poseu a cada càpsula. Teniu en compte d'omplir unes dos terceres parts de cada càpsula i sabeu que la massa puja bastant al forn.
Una vegada teniu els cupcakes freds, agafeu un treure cors de les pomes i feu un foradet al centre del cupcake, sense arribar fins baix i reserveu la porció que en traieu. Afegiu xarop de xocolata al forat, i torneu a tapar-ho amb la porció que havíeu tret. A l'hora de menjar us quedarà un farcit de xocolata extra que us encantarà.
Per fer la cobertura o buttercream necessiteu:
Ingredients:
150 gr de mantega sense sal
150 gr de sucre glass
Nutella (a discreció, segons el gust de cada u)
Preparació:
Posem la mantega, que heu de treure de la nevera prèviament (ha d'estar tova), juntament amb el sucre en un bol i ho bateu fins que surti una crema esponjosa. A continuació hi aneu afegint la Nutella, la quantitat que vulgueu, jo vaig posar unes 3 cullerades soperes. I seguiu batent fins que s'integri bé.
Per decorar el cupcake poseu la massa a una mànega pastissera, i en aquesta ocasió vaig fer servir un boquet model 1M en forma de flor.
Espero que els proveu perquè estan boníssims!
Fins la propera
ESTER
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada