Macarons de Torró / Macarons de Turrón

He de reconèixer que no és la primera vegada que provo de fer aquest dolç. Però tal i com hem van sortir aquella vegada, no ho podia pas publicar, i no perquè no estiguessin bons, sinó perquè no hem van quedar estèticament bé.

En aquesta ocasió he tret la recepta de la revista d'hivern - Nadal de les Sugartremens. Bé, la recepta és de Cupcakes a gogó a qui fan una entrevista en aquest últim número de la revista, i em va semblar una bona idea per començar a fer boca dels dolços nadalencs.

Tengo que reconocer que no es la primera vez que intento hacer este dulce. Pero tal y como me salieron aquella vez, no lo podía publicar, y no porque no estuvieran buenos, sino porque no me quedaron estéticamente bien.En esta ocasión he sacado la receta de la revista de invierno - Navidad de las Sugartremens. Bueno, la receta es de Cupcakes a gogó a quienes hacen una entrevista en este último número de la revista, y me pareció una buena idea para empezar a entrar en los dulces navideños.

 

Aquí us deixo la recepta amb les meves petites modificacions:

Ingredients 
110 gr d'ametlla molta
200 gr de sucre glas
90 gr de clara d'ou (uns 3 ous mida L)
30 gr de sucre

Aquí os dejo la receta con mis pequeñas modificaciones :Ingredientes110 gr de almendra molida200 gr de azúcar glas90 gr de clara de huevo (unos 3 huevos tamaño L)30 gr de azúcar.

Preparació
Tamiseu el sucre glas i l'ametlla junts i reserveu. Si ho feu dues vegades us quedarà més fi.

Munta les clares i quan comencin a escumejar afegeix el sucre. Les clares han de quedar a punt de neu.

Amb molt de compte i suavitat incorporeu el sucre glas i l'ametlla amb les clares. Us ha de quedar ben integrat, veureu que les clares baixen lleugerament de volum, és inevitable, i us queda la massa lluenta i no massa fluida, però sense grumolls sinó després es nota.

És el moment de la mànega pastissera. Utilitzeu un boquet rodó i sobre un paper de forn a la mateixa safata del forn comenceu a fer les peces, deixant cert espai entre elles perquè no es toquin. Podeu fer servir una guia o un mantell de silicona que venen especial per macarons, però jo els vaig anar fent més o menys a ull (la pròxima vegada utilitzaré una guia perquè em surtin més igualats).

Preparación
Tamizar el azúcar glas y la almendra juntos y reservar. Si lo hacéis dos veces os quedará más fino. Montar las claras y cuando empiecen a espumar añadir el azúcar. Las claras deben quedar a punto de nieve.

Con mucho cuidado y suavidad incorporar el azúcar glas y la almendra con las claras . Os debe quedar bien integrado, veréis que las claras bajan ligeramente de volumen, es inevitable, y os tiene que quedar la masa reluciente y no demasiado fluida, pero sin grumos sino después se nota.

Es el momento de la manga pastelera. Utilizad una boquilla redonda y sobre un papel de horno en la misma bandeja del horno empiezad a hacer las piezas, dejando cierto espacio entre ellas para que no se toquen. Podéis utilizar una guía o un manto de silicona que venden especial para macarons, pero yo los fui haciendo más o menos a ojo (la próxima vez utilizaré una guía para que me salgan más igualados).


Quan tingueu el paper ple deixeu caure la safata sobre la taula de treball en un cop sec, si si, ho heu vist bé, això es perquè marxi l'aire que s'hagi pogut quedar a la massa i s'allisa la superfície. I a partir d'aquí ho heu de deixar assecar, fins que al tocar-ho amb la mà la massa no se us quedi enganxada al dit.

Una vegada secs, a mi em va tardar una mitja hora, però això dependrà de la temperatura ambient, ho poseu al forn preescalfat a 150ºC durant uns 15 minuts. Veureu que van creixent lleugerament i els surt el famós peu. A treure'ls els deixeu refredar completament i veureu que es desenganxen amb facilitat del paper de forn.

És recomanable guardar-los en un pot metàl.lic i no farcir-los immediatament, així queden més bons.

Cuando tengáis el papel lleno dejad caer la bandeja sobre la mesa de trabajo en un golpe seco, si si, lo habéis visto bien, esto es porque salga el aire que haya podido quedar en la masa y se alise la superficie. Y a partir de ahí los dejáis secar, hasta que al tocarlos con la mano la masa no se os quede pegada al dedo.

Una vez secos, a mí me tardó una media hora, pero eso dependerá de la temperatura ambiente, lo metéis en el horno precalentado a 150 º C durante unos 15 minutos. Veréis que van creciendo ligeramente y sale el famoso pie. Finalment los dejáis enfriar completamente y veréis que se despegan con facilidad del papel de horno.

Es recomendable guardarlos en un bote metálico y no rellenarlos inmediatamente, así quedan más buenos.

Pel farcit necessitareu
250 gr de formatge cremós (tipus Philadelphia)
125 gr de mantega
125 gr de sucre glas
unes cullerades de pasta de torró, jo vaig fer servir de la marca Vicenç.

Batem la mantega, que ha d'estar tova, amb el sucre glas. Quan es blanquegi li afegim el formatge i el torró i seguim batent. Quan quedi tot ben integrat i al vostre gust ja podem farcir els macarons!

Para el relleno necesitáis
250 gr de queso cremoso (tipo Philadelphia )
125 gr de mantequilla
125 gr de azúcar glas
unas cucharadas de pasta de turrón, yo utilicé de la marca Vicenç.

Batimos la mantequilla, que debe estar blanda, con el azúcar glas. Cuando se blanquee le añadimos el queso y el turrón y seguimos batiendo. Cuando quede todo bien integrado y al gusto ya podemos rellenar los macarons!


Sé que és poden millorar, alguns se'm van enganxar i altres trencar però serà qüestió d'anar practicant. Els de casa estaran encantats que els faci servir de conillets d'índies! :)
 
Sé que se pueden mejorar, algunos se me pegaron y otros rompieron pero será cuestión de ir practicando. Los de casa estarán encantados de que los use de conejillos de indias
! :)


Fins aviat! Hasta pronto!

ESTER

Comentaris